Rookdetectie in heel Limburg

UW GEURHINDER SNEL GELOKALISEERD

Altijd resultaat met rookdetectie

Hebt u last van een blijvende rioolgeur uit uw riolering, leidingstelsel en hebt u geen idee waar dat vandaan komt? Helaas is niet altijd visueel zichtbaar waar de stank vandaan komt. Een kleine lekkage kan al tot enorme stankoverlast leiden zonder dat de oorzaak direct is vast te stellen. Het bepalen van de oorzaak van de geurhinder is vaak een uitdaging. De onaangename geur kan zich immers op andere plaatsen manifesteren dan daar waar de werkelijke oorzaak zich bevindt.

Wij gebruiken de rook machine enkel voor riool geuren op te sporen waar we niet precies weten waar de geur zich bevind. De grote reden waarom wij aan rook detectie doen is omdat sommige scheurtjes of breuken niet detecteerbaar zijn met het blote oog. Wij gebruiken zo een rookmachine enkel wanneer we niet weten waar de stank vandaan komt. Het is een zeer eenvoudige manier om de plaats van de stank te ondervinden. Waar de rook opstijgt, situeert zich een probleem. We passen rookdetectie toe wanneer:

  • er sprake is van geuroverlast (rioollucht).
  • er een vermoeden is dat de afvoeren niet op de juiste rioleringen aangesloten zijn.

Snel de oorzaak gevonden met een rookmachine

De rookmachine blaast geconcentreerde (milieuvriendelijke & onschadelijke) rook onder lichte overdruk in de riolering. Met de machine vullen we het volledige netwerk van leidingen met rook en sluiten alle uitgangen af. Daar waar de rook zichtbaar is ontsnapt dan ook de rioolgeur, zo zien wij waar de stank zich bevind en kunnen zo het probleem zo snel mogelijk oplossen.

24/7 Rookdetectie in Heel Limburg

In feite is rook detectie op elke plaats en in elk huis mogelijk. Indien U dit wenst, kunnen de vakmannen van onze hersteldienst de nodige aanpassingen op een snelle en efficiënte manier voor u uitvoeren en is uw stankprobleem snel opgelost.

Met één telefoontje lossen wij uw probleem op. Bel naar 089 68 06 81 of 011 98 84 38 in België of naar 043 808 03 39 in Nederland voor een snelle service. Onze mensen staan 24/7 klaar om u uit de nood te helpen.

Heel de provincie Limburg: Alken – As – Beringen – Bilzen – Bocholt – Borgloon – Bree – Diepenbeek – Dilsen-Stokkem – Genk – Gingelom – Halen – Ham – Hasselt – Hechtel-Eksel – Heers – Herk-de-stad – Herstappe – Heusden-Zolder – Hoeselt – Houthalen-Helchteren – Kinrooi – Kortessem – Lanaken – Leopoldsburg – Lommel – Lummen – Maaseik – Maasmechelen – Meeuwen-Gruitrode – Neerpelt – Nieuwerkerken – Opglabbeek – Overpelt – Peer – Riemst – Sint-Truiden – Tessenderlo – Tongeren – Voeren – Wellen – Zonhoven – Zutendaal

Wij zijn werkzaam in Nederlands Limburg ten zuiden van Echt: Maastricht-Sittard-Geleen-Gulpen-Valkenburg-Heerlen-Kerkrade-Born-Susteren-Meerssen-Beek-Margraten

Menu