Volle septische put in regio Houthalen? Met Rioolservice is het snel opgelost

Ruimingswerken in Houthalen: de laagste prijzen, de beste resultaten

Contacteer ons
Wij zijn 24/7 bereikbaar

  • Ontvang een voordelige prijsopgave

Snel ter plaatse

Competitieve prijzen

vanaf € 210 incl. 6% BTW
> bekijk onze prijzen

Erkende vakmannen

Septische put ledigen in Houthalen: de laagste prijzen

HOUTHALEN MIDDEN-LIMBURG

Uw beerput of septische put laten leegmaken in Houthalen-Helchteren, Zonhoven en Hechtel-Eksel? Ook daarvoor vertrouwt u op Rioolservice, dé Limburgse specialist in ruimingswerken.

Onze 24/7-service verzekert u van een snelle interventie bij noodgevallen en overlopende putten. Géén geurhinder, geen vervelende wachttijden. Gewoon een ijzersterke aanpak in ruimingswerken, op maat van uw planning.

Geniet zelf van onze flexibele, betrouwbare service. Bel ons voor ruimingswerken die gekenmerkt worden door:

  • lage prijzen
  • innovatieve technologie
  • snelle service
  • Ontvang een voordelige prijsopgave

Dit zeggen onze klanten

U kan bij ons ook terecht voor:

Ontstoppingen

Er is niets vervelender dan verstopte leidingen of riolen. In Limburg is de redding echter nabij. Rioolservice is dé specialist in ontstoppingen in Limburg. Deze experts verzekeren u van een razendsnelle én duurzame oplossing van elke verstopte leiding of riool. Kent u het? Er verspreidt zich een nare geur doorheen het hele huis én uw leidingen borrelen en lopen over… Tijd voor een specialist! Want met verstopte leidingen, daar blijft u niet graag mee zitten.

Rioolinspectie

Heeft u problemen met uw riolering? Hangt er constant een nare geur in uw woning of op uw terras? Geen probleem. RioolService Limburg heeft de kennis en middelen om de oorzaak van uw problemen te lokaliseren en een gepaste oplossing uit te werken op maat van de klant. Door rookdetectie kunnen onze vakmensen de rioolgeur snel opsporen zonder breekwerken. Verder kan een camera-inspectie de oorzaak van ontstoppingen opzoeken en deze zelfs voorkomen wanneer het preventief wordt uitgevoerd.

Rioleringswerken

Heeft u problemen met uw rioolnetwerk? Bij RioolService Limburg beschikken wij over vakmensen die rioleringswerken uitvoeren in heel Limburg, waardoor u weer snel van uw woning kunt genieten.

Met het juiste materiaal vernieuwen we uw riool en laten we de plek netjes achter.

Of het nu gaat om ontstoppingen, geurdetectie, camera inspectie, ruimen van putten, herstellen van rioleringen of leidingen opsporen; u kan altijd rekenen op een snelle service. Onze ontstoppingsdienst in Limburg is voor zowel particulieren als bedrijven en verzorgt ook bijkomende diensten op het gebied van riolering en afvoeren. Wij zijn werkzaam in geheel Belgisch Limburg en in Nederlands Limburg ten zuiden van Echt.

Contacteer RioolService Limburg en onze vakmensen, experten in ontstoppingen in Limburg, komen uw riool ontstoppen op een snelle en efficiënte manier. In een mum van tijd bent u van uw geurhinder en overlopende toiletpotten af. Ook een volle beerput en een overlopende vetput behoren dankzij de professionele aanpak en innovatieve technologie van RioolService Limburg tot het verleden. Onze teams zorgen voor snelle interventies en grondige ruimingswerken.

Dit zeggen onze klanten

“Toen ik na een lange werkdag thuiskwam, hing er een vervelende rioleringsgeur. Wat bleek? Een verstopte leiding. Ik belde Rioolservice Limburg en dezelfde dag nog kwamen ze langs.

Met een camera zagen ze al snel wat er scheelde. Een half uurtje later waren ze weer weg. Ik heb geen problemen meer gehad!”

Prijzen inclusief 6% BTW ¹

Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur
Maandag t/m vrijdag
17:00 – 21:00 uur
+ zaterdag
Maandag t/m zaterdag
21:00 – 08:00 uur
+ zondag en feestdag
Verplaatsing + eerste ½ uur
met gebruik apparatuur ²
€ 120,00 € 180,00€ 230,00
Bijkomende werkuren
met gebruik machines ²
Prijs per ¼ uur
€ 25,00€ 37,50€ 37,50
Bijkomende werkuren
zonder machines
Prijs per ¼ uur
€ 15,00€ 22,50€ 22,50
Aanlegwerk / herstellingen
Minimaal 3 uur
Prijs per uur
€ 50,00niet mogelijkniet mogelijk
Verplaatsing + ruimen
septische put ³
€ 210,00€ 320,00€ 370,00

¹ : 6% BTW is van toepassing op woningen ouder dan 10 jaar en gebouwen die door de BTW-administratie aan 6% BTW uitgevoerd mogen worden.
² : inclusief gebruik apparatuur voor mechanische ontstopping, ontstopping met HD, camera-inspectie, geurdetectie en leidingdetectie.
³ : Legen put inclusief het verwijderen van de korstlaag die voor de verstopping zorgt. Controle van de ingaande leiding en het goed aflopen van de toilet. Boven 4000 liter wordt een toeslag aangerekend.

Prijzen inclusief 21% BTW ⁴

Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur
Maandag t/m vrijdag
17:00 – 21:00 uur
+ zaterdag
Maandag t/m zaterdag
21:00 – 08:00 uur
+ zondag en feestdag
Verplaatsing + eerste ½ uur
met gebruik apparatuur ²
€ 137,00€ 205,50€ 252,50
Bijkomende werkuren
met gebruik machines ²
Prijs per ¼ uur
€ 28,50€ 42,75€ 42,75
Bijkomende werkuren
zonder machines
Prijs per ¼ uur
€ 17,00€ 25,50€ 25,50
Aanlegwerk / herstellingen
Minimaal 3 uur
Prijs per uur
€ 57,00niet mogelijkniet mogelijk
Verplaatsing + ruimen
septische put ³
€ 240,00€ 365,00€ 420,00

⁴ : Voor alle gevallen waarbij 6% BTW niet van toepassing is, wordt 21% BTW aangerekend.