Leidingen opsporen in en onder uw huis

SERVICE IN HEEL LIMBURG

Leidingen opsporen met sonar

Verbouwt u uw woning en weet u niet meer precies waar de leidingen lopen? Of wenst u een toilet, douche, lavabo te plaatsen, maar weet u niet op welke afvoer deze moet worden aangesloten?

Geen enkel probleem. Dankzij sonar detectie kan RioolService Limburg makkelijk uw leidingen opsporen. Door de sonar detectie kunnen dure en/of onnodige graafwerken vaak voorkomen worden en zo bent u zeker dat de ondergrondse leidingen en buizen niet beschadigd worden.

Ook bij een verstopping kan een sonar detectie handig zijn. Zo kan de exacte locatie van het probleem bepaald worden en kan men dure werkzaamheden vermijden. Wilt u uw riolering ontkoppelen om vuil water en regenwater te scheiden? Ook dan kunnen wij u met onze detectiediensten helpen.

Het opsporen van leidingen met gebruik van sonar detectie heeft ook meerdere voordelen. Zo zorgt de methode voor een snelle en precieze opsporing zonder breekwerken of opgravingen. Maar het kan ook uitstekend dienen als bewijs bij verzekeringskwesties. Ook hier helpen wij u graag bij.

Contacteer ons voor meer informatie of vragen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Menu